Novinka
úterý 16. února 2021

Letci startují podcastový projekt!

Žádné nekonkrétní povídání. Nová podcastová série HOKEJ ZBLÍZKA, která vzniká v Letňanech, bude řešit pomocí panelové diskuze aktuální i dlouhodobá celospolečenská témata v českém hokeji a sportu obecně. Projekt se zaměří například na problematiku vývoje mladých hokejistů, emoční vazbu k činnosti i cíli nebo současný stav českého prostředí. Startuje už brzy! Sledujte sociální sítě a web Letců.

Specialista na danou problematiku, klubový trenér, zástupce z řad rodičů a moderátor Kryštof Rossmann. V Letňanech vzniká nová podcastová série HOKEJ ZBLÍZKA, která se zaměří na současná i dlouhodobá témata v českém hokejovém prostředí a sportu obecně. Každý díl se bude věnovat jiné problematice, experti se následně formou panelové diskuze budou snažit rozvíjet své poznatky a zkušenosti.

Letci tak přichází s unikátním projektem, který může oslovit širokou veřejnost v mládežnickém hokeji.

Témata nebudou obecná a všední, ale naopak velmi konkrétní. „Diskuze expertů a lidí, kteří se pohybují v hokejové sféře, může být pro stav českého hokeje velmi přínosná. Je třeba mít pohledy všech zúčastněných, proto v pořadu dostane prostor i strana rodičů," prozradil Rossmann o nové podcastové sérii.

HOKEJ ZBLÍZKA by měl být nevšední sondou do celospolečenských témat nejen v hokejovém prostředí. Všichni hosté, kteří pořadem projdou, mají osobní dlouholeté zkušenosti se sportem a hráčským vývojem.

„Chceme se vyhnout frázím a mluvit otevřeně o pozitivních i negativních aspektech našeho sportovního prostředí," vysvětloval moderátor pořadu. „Diskuze nabízí ideální příležitost ke střetu názorů, vyjádření nápadů a vhledu do daného tématu."

„Rádi bychom otevřeli témata, která se v mládežnickém hokeji dotýkají nás všech, a přitom se o nich zase tak často nemluví," říká Tomáš Divíšek, generální manažer letňanského klubu. „Nám se myšlenka moc líbí. Jsme přesvědčeni o tom, že takové diskuze uvítají hráči a rodiče nejen z Letňan."

Nezapomeňte sledovat sociální sítě a webové stránky Letců. Podcastová série bude dostupná jak v obrazové verzi na komunikačních kanálech letňanského klubu, tak v audio podobě na platformě Spotify.

A startuje už brzy!

Hokej zblízka TEMPLATE správná varianta


Čtěte také

Podcast hokej zblízka