Letci jsou na startu nového projektu
středa 27. května 2020

Potvrzeno. Hokejový klub v Letňanech má nové vedení

Bylo to velké téma posledních měsíců, nyní je vše definitivně stvrzeno: hokejový klub a sportovní areál v Letňanech přebírá nové vedení. Velké změny se u Letců týkají i obsazení vedoucích postů - generálním manažerem se stal Tomáš Divíšek, hlavním šéftrenérem klubu Jaroslav Nedvěd. Pozici technického ředitele obsadil Tomáš Blažek. Nové vedení nastupuje s novými vizemi a velkými plány.

Hlavním cílem bude především zlepšování podmínek pro růst a následný rozvoj všech mládežnických týmů. "Budeme se snažit neustále zlepšovat a posouvat směrem, který jsme si určili a ve který věříme," prohlásil Tomáš Divíšek, nový generální manažer.

Nejen s ním vyjdou v průběhu dalších dnů a týdnů obsáhlé rozhovory, v nichž klub představí své vize.

Již tento týden vedení chystá schůzky s rodiči všech mládežnických kategorií, kde jim také předloží plány a ochotně odpoví na všechny případné dotazy. Není bez zajímavosti, že se směrem do budoucna začínají skloňovat slova "profesionální hokej" v souvislosti s "A" mužstvem Letců.

Vedle nových zmíněných postů zůstávají ve funkci i dosavadní trenéři, kteří byli odpovědní za rozvoj mládeže: Martin Rousek pokračuje jako hlavní trenér pro kategorie od 6. třídy až po juniorku, Ladislav Kadaně zase bude mít pod dozorem děti od kurzu bruslení až po 5. třídu.

V klubu byla také ustanovena nová správní rada v následujícím složení: Ing. David Nový jako její předseda a Tomášové Blažek a Divíšek jakožto její členové.

"Dílčími cíli je radost hráčů z tréninku, radost z posouvání svých limitů, radost strávená v kamarádském kolektivu, pocit výborně vykonané práce," přibližuje Tomáš Divíšek nové záměry v Letňanech. "V návaznosti na to chceme jejich nenásilný postup do dalších kategorií a hlavně formování charakteru nejen po hokejové stránce, ale hlavně po té lidské."

S novou koncepcí a novými vizemi může začít nastupující vedení okamžitě. Řízení klubu se totiž ujímá od nadcházející sezony, tedy počínaje koncem května.

Letci jsou tak na startu velkého projektu. A nová éra právě začíná.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka