neděle 22. ledna 2012

Brno odjelo z Letňan s prázdnou

V nedělním utkání potvrdili svoji sílu mladší dorostenci, když dokázali porazit aktuálně druhý tým tabulky ELIOD ELMD skupiny střed Brno. K neudržení byl především domácí Karabáček, který byl u všech branek domácích. O čtyři branky se postaral sám, na jednu nahrál Čapkovi. Brno tak odjelo bez bodu po vítězství Letců 5:3.

Mladší dorost již po několikáté v sezóně předvedl skvělý nástup do utkání. Už v 57 vteřině otevřel skóre domácí Karabáček a zahájil tak svoje skvělé odpolední představení (1-0).
Kometa sice dokázala ještě v první třetině otočit vývoj utkání brankami Boltavana a Dymáčka z 9. a 13. minuty, nicméně v 16. minutě srovnal skóre na 2:2 v přesilové hře Čapek.

Druhá třetina tak začala pro oba týmy nanovo a skóre se nakonec měnilo až v 33. minutě z trestného střílení po faulu brněnského Krále na Karabáčka. Faulovaný domácí hráč se postavil k puku na středovém kruhu a nemýlil se - (3-2).
Jinak vyrovnaná druhá třetina další branky nepřinesla a Letci šli do kabin s jednogólovým vedením.

Ve 45. minutě si po skrumáži u branky vzájemně vyřizovali účty hráči za přispění domácího brankaře Kosiny a Letci tak šli do oslabení. Přesilovou hru Kometa zahrála ukázkově a už za 15 vteřin srovnal Dvořák stav utkání na 3:3.
Skóre se ale měnilo hned o minutu později, když Štosek vyslal dlouhou přihrávku na Karabáčka a ten završil svůj hattrick v utkání (4-3).
Vítězství Letců definitivně pečetil v přesilové hře svoji čtvrtou brankou v utkání Karabáček (5-3).

Závěr utkání poznamenala hromadná bitka hráčů, do které se opět zapojil i domácí brankař Kosina. Kromě dvouminutových trestů si tak Letci do kabiny odnesli tři body za vítězství 5:3.

VÝSLEDKY 25. KOLA

TABULKA PO 25. KOLE 






Čtěte také

Podcast hokej zblízka