pondělí 29. srpna 2011

Blíží se start Extraligy staršího dorostu

Starší dorostenci hrající nejvyšší domácí soutěž, extraligu staršího dorostu, nastoupili do posledního týdne přípravy. Ve středu prověří družstvo ročníku 94/95 Písek, v něděli zavítají Letci na pražskou Slavii.

Starší dorostenci nastoupili do šestého týdne letní přípravy. V tomto týdnu čekají Letce 2 přípravná utkání proti soupeřům z minulého týdne a mohou tak napravit neúspěšnou bilanci, kdy nedokázali porazit Písek ani Slavii a v obou zápasech podlehli svým soupeřům 2:1. 
Družstvo Letňan se potýká s marodkou několika klíčových hráčů, kteří během přípravy utrpěli svalová zranění, nicméně v průběhu září se tito hráči připojí k týmu a postupně se zapracují zpět. I tak dokázalo v minulém týdnu družstvo staršího dorostu podat solidní výkon.
V tomto týdnu mají možnost soupeřům porážku vrátit. Ve středu zajíždí dorostenci do Písku a v sobotu se představí v 18:00 v Edenu na Slavii. V příštím týdnu čeká dorostence mezinárodní utkání v rámci Red Bull Rookie Cupu 2011 se Salzburkem (pondělí 10:00) a ve čtvrtek zahajují soutěžní sezónu utkáním v Hradci Králové.
Další utkání extraligy staršího dorostu se hrají vždy ve čtvrtek a v sobotu dle rozlosování ČSLH. Čtvrteční domácí utkání začínají v 15:00 hod, sobotní startují v 15:30 hodin. 

Čtěte také

Podcast hokej zblízka