úterý 31. ledna 2012

4. třída vyhrála nad Spartou

Výhra na domácím ledě pro naše chlapce. V sobotním klání se poprvé zapojil do trenérské role ještě aktivní hráč juniorů Ladislav Kadaně, který s chlapci čtvrté třídy pravidelně dochází na tréninky. Spolu s hlavním trenérem Martinem Uldrichem dokázali hned v prvním společném utkání zvítězit nad Spartou.

Od začátku první třetiny chlapci vletěli do utkání s chutí a jasně soupeři naznačili,že to nebude mít jednoduché. V čase 2:15 ovšem fauloval jeden z našich chlapců a Sparťanský hráč se z nájezdu nemýlil.V čase 2:28 se vše opakovalo na druhé straně a Adam Klatt se rozjel na nájezd jako uragán a krásným blafákem skoroval na 1:1, v čase 6:05 před Sparťanským golmanem předvedl důraz Josef Barták a bylo to 2:1. V čase 9.53 dostal puk do brejku Filip Jansa a krásně zavěsil 3:1. Spartě se ještě povedlo dát dvě rychlé branky a tak první třetina skončila 3:3.
Do druhé třetiny Letci nastoupili opět s chutí, a v čase 18:25 soupeř fauloval Michala Krutila a ten nájezd bezpečně proměnil.
Na světelné tabuli svítil čas 20:20 a Filip Jansa přidal svou druhou trefou další gol. Šest minut před koncem našlápl Michal Krutil a přes snahu Sparťanských obránců vsítil přesnou a tvrdou ránou do levého horního rohu. Po druré třetině, kterou Letci ovládli bylo skóre 6:3.
Ve třetí třetině na našich chlapcích byla znát únava a v čase 32:08 jsme inkasovali na konečných 6:4, zbytek třetiny byl dohrán v klidu a bez trestů na obou stranách.

Na závěr slovo trenéra:
Pěkné završení po náročném týdnu, kluci hráli s nasazením a disciplínou, tímto děkuji za předvedený výkon.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka