pondělí 23. ledna 2012

Žákovská liga 6. a 8. třídy

Co mladší prohráli to starší vyhráli, i tak by se dali nazvat boje, kterými tento víkend prošli Letci 6. a 8. třídy.

6.třída

Mistrovské utkání 24. kolo
HC Letci Letňany - HC Krkonoše 9:2
Třetiny: (1 :2,2:0,1:5)

Hned od začátku utkání bylo vidět na soupeři velká chuť a zápal do hry, s tímto nasazením bylo těžké odolávat tlaku soupeře. Po první třetině, kterou Letci prohráli 1:2 se dala očekávat pěkná podívaná. Naši chlapci v sobě našli bojovného ducha a začali si vytvářet herní převahu ačkoliv nebyli schopni své vedení po druhé třetině udržet 3:2. Na konec podlehli svému soupeři konečným výsledkem 4:7.


6.třída

Mistrovské utkání 25. kolo
HC Letci Letňany - HC Kobra Praha 2 :5
Třetiny: (1:1,0:3,1:1)

Utkání bylo vyrovnané a Hrálo se na obě branky. Chlapci se svým soupeřem byli aktivní po celou dobu utkání. Šance, které si vytvořili ale na rozdíl od svého soupeře neproměnili. V první třetině se celky rozešli zaslouženě remízou. Druhá třetina Letcům, nevyšla tak jak by si ji představovali a inkasovali tři branky. Soupeř byl důrazný v zakončení a po chybách, které Letci vytvářeli byli neomylní. Ve třetí třetině se domácí opět nabudili, ale bohužel jedním gólem stav utkání nezměnili. Druhou prohrou v řadě ukončili tento víkend.



8.třída

Mistrovské utkání 24. kolo
HC Letci Letňany - HC Krkonoše  2:0
Třetiny: ( 1:0, 1:0, 0:0 )

Pleádou neproměněných šancí, i tak by se dala nazvat utkání, která sehrála 8. třída. V pátečním utkání, kdy do Prahy přijeli Krkonoše nebyli domácí schopni proměnit své šance, i přes herní převahu, kterou si domácí vytvořili svým aktivním bruslením a dobruslováním soupeře do středního pásma. Jediné co rozhodovalo o šancích, které byli neproměněné a zároveň neohrozili branku soupeře bylo nedůrazné zakončení. Konečný stav utkání 0:2 pro domácí.



8.třída

Mistrovské utkání 25. kolo
HC Letci Letňany - HC Kobra Praha 8:1
Třetiny: ( 0:0, 3:1, 5:0 )

Další utkání ve kterém Letci nejsou schopni proměnit své vytvořené šance. Tlak domácích nasvědčoval o úplně jiném stavu než 0:0 po první třetině. Ale soupeř statečně odolával tlaku domácích a tak se nebylo čemu divit, když v koncovce chyběl důraz nebo klid. Ve druhé třetině týmy dokázali na obou stranách dát branku a dokonce domácí o dvě navíc. V závěrečné části se  domácí dokázali prosadit a ukončili utkání výsledkem 8:1.





Čtěte také

Podcast hokej zblízka