neděle 15. ledna 2012

Mladší dorostenci bodovali naplno proti Jihlavě

V nedělním utkání přivítali na domácím ledě mladší dorostenci soupeře z Jihlavy. O osudu utkání rozhodla první třetina ve které padlo 6 branek. V dalších třetinách brankaři již změnu skóre nepřipustili a Letci si tak připsali tři body za vítězství 4:2.

Obě družstva vstoupila do utkání s velikým nasazením a jak Jandera v letňanské, tak Vacek v jihlavské brance měli velice napilno. Skóre otevřel v polovině čtvrté minuty po přihrávce Polyanychky letňanský Čapek (1-0)
V osmé minutě se v následujících 70 vteřinách na hřišti rozpoutala gólová přestřelka - spolupráce dvojice Čapek - Polyanychka se vyplatila při první přesilové hře Letců, když si role z první branky obrátili - Čapek krásnou žabičkou z pozabranky našel Polyanychku a ten se nemýlil (2-0).
Hned v následujícím střídání o sobě dala vědět i Jihlava, když na rozdíl jediné branky snižoval Kašpar (2-1).
Skóre ale vydrželo pouhých 30 vteřin - Letcům vrátil dvougólové vedení Karabáček (3-1).
Jihlava byla ale i nadále nebezpečná a její úsilí přineslo ovoce ve formě branky Huberta na (3-2) ve 12. minutě - přihrávku z pozabranky si nešťastně srazil za Janderova záda domácí Štosek.
Dvougólové vedení vrátil Letcům v 16. minutě Kulda, když mu nahrával dnes velice aktivní Čapek (4-2).

První třetina tak rozhodla o osudu celého utkání. V dalších 40-ti minutách již brankaři za svá záda žádný další kotouč nepustili, i když šance ke změně skóre si hráči vytvořili na obou stranách.

Letci tak po středeční dohrávce v Brně naplno bodovali v důležitém domácím utkání a připsali si další tři body do tabulky skupiny střed.
Další utkání čeká mladší dorostence již ve čtvrtek 19.ledna v Mladé Boleslavi od 18:00 hodin.


VÝSLEDKY 23. KOLA

TABULKA PO 23. KOLE


Čtěte také

Podcast hokej zblízka