pondělí 29. srpna 2011

Junioři rozhodli v poslední minutě

V neděli se v sedmém přátelském utkání letňanští junioři představili na ledě pražské Kobry. Ve vyrovnaném utkání rozhodli dva góly v poslední minutě utkání a tak si naši junioři připsali již šestou výhru v přípravě na novou sezónu.

V nepříliš hokejově pohledném, ale o to více bojovném utkání se představili dva pražské kluby hrající ligu juniorů. Letňanští nastoupili v okleštěné sestavě s 15-ti hráči v poli a po ospalé první třetině se družstva rozešli do kabin za stavu 1:1.
V druhé třetině bylo znát herní zlepšení na obou stranách, nicméně obě družstva se nevyvarovala faulů a tak se téměř celá druhá třetina hrála v neúplném počtu hráčů na ledě. Letňanští měli dokonce 2x výhodu 5 hráčů proti 3, ale i tak nedokázali vstřelit branku. Hráči Kobry naopak nevyužili šance na druhé straně a tak se diváci branky ve druhé třetině nedočkali.
Ve třetí třetině byli aktivnější hráči Kobry a zaslouženě šli do vedení 2-1. Letňanští hrozili pouze z ojedinělích protiútoků a držel je skvěle chytající brankař. V desáté minutě srovnali naši hráči krok se soupeřem a dokázali 2. brankou Kadaně srovnat stav utkání na 2-2. Jak se blížil závěr utkání, zdálo se čím dál tím více pravděpodobnější, že se družstva rozejdou s remízovým výsledkem. V poslední minutě ale z protiútoku překvapivou střelou od modré čáry posunul Letce do vedení Puškár a ani ne za půl minuty přidal 4. gól Krňanský.
Po vyrovnaném výkonu obou družstev tedy Letňanští hráči zvítězili 4:2.

Čtěte také

Podcast hokej zblízka